Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisens närvaro under matchen, ÖFK-Zorya Luhansk

Polisen uppmanar besökare till Jämtkraft Arena att ta det lugnt i trafiken och hålla avstånden. Den ökade trafikmängden till arenaområdet i kombinationen av snö, blåst och på vissa håll regn kan medföra störningar i framkomligheten och köbildning.

Som alltid när det är mycket folk i rörelse, på en och samma plats, finns polisen närvarande.

Under dagens match mellan Östersund FK och Zorya Luhansk kommer polisen att finnas på plats bland annat vid Jämtkraft Arena för att bistå arenans ordningsvakter samt för att förebygga och ingripa vid eventuella ordningsstörningar.

Förutom att trygga ordningen och säkerheten vid arenan kommer polisen även finnas i centrala Östersund både före, under och efter match. Målsättningen med polisens arbete är att underlätta för besökare och invånare så att alla får en trevlig upplevelse som har prägeln av folkfest och bidra till att Östersund under hela arrangemanget präglas av en god och glad stämning.

Polisen samverkar brett med arrangören och med andra externa aktörer som till exempel Östersunds kommun, Region Jämtland Härjedalen (sjukvården), räddningstjänst, ordningsvakter.

Till toppen