Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Skövde justerar öppettiderna

Polisstationen i Skövde kommer i framtiden inte att ha öppet på lördagar för de som vill söka pass. Sista dagen med helgöppet blir lördagen den 25 november 2017.

Polisstationen i Skövde är en av få i region Väst som har haft öppet för passansökningar på lördagar.

– Antalet besökare på lördagar har varit ganska lågt så vi tror inte att det kommer att påverka Skövdeborna alltför mycket, säger gruppchef Daniel Claesson.

För den som inte kan komma till polisen på dagtid finns möjlighet att besöka polisstationen och söka pass på kvällstid. På måndagar och onsdagar håller passexpeditionen öppet till kl. 19.00.

Under 2018 kommer det att införas ett internetbaserat system för tidsbokning för att söka pass. Just nu pågår ett pilotprojekt men under 2018 kommer tidsbokning att införas på samtliga polisstationer i Skaraborg där man idag kan söka pass.

– Tidsbokningen kommer att bli ett komplement till dagens system med drop-In. Tidsbokningen kan vara ett alternativ för den som vill vara säker på att slippa sitta i kö och få en garanterad tid för att söka pass, säger Daniel Claesson.

Till toppen