Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen i Valdemarsvik och Söderköping nu på Facebook

Sedan en vecka tillbaka finns polisen i Valdemarsvik och Söderköpings kommuner på Facebook. Följ sidan för att ta del av polisens arbete och få viktigt information.

Polisen i Valdemarsvik och Söderköping finns numera alltså inte bara på kommunernas gator, torg, skolor och andra fysiska platser, utan även på Facebook. På sidan ”Polisen Valdemarsvik och Söderköping” kommer allmänheten att få ta del av polisens arbete och samarbeten i de bägge kommunerna.

– Vi vill finnas tillgängliga för kommuninvånarna även via Facebook och har därför skapat den här sidan. Här kan vi på ett snabbt sätt nå ut med information och invånarna har även en möjlighet att nå oss, säger Joel och Joakim, som är områdespoliser i Valdemarsvik och Söderköping och som är de som i första hand kommer att sköta sidan.
– Facebooksidan ger ju en möjlighet för den som vill att skriva kommentarer eller ställa frågor och de ska vi i största möjliga mån svara på, säger de båda områdespoliserna.

Genom starten av den här nya sidan så finns nu polisen i alla kommuner eller lokalpolisområden i hela polisregion Öst, det vill säga Jönköpings, Södermanlands och Östergötlands län, representerade på Facebook.

Läs mer om hur Polisen arbetar med sociala medier

Till toppen