Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Stort narkotikabeslag i Växjö

Polisen har gjort ett nytt större narkotikabeslag i Växjö på Arabyområdet. Beslaget har kopplingar till utredningen av ett rån där en 33-årig Växjöbo sitter häktad.

- Brottsrubriceringen på narkotikabeslaget är grovt narkotikabrott och den häktade 33-åringen har delgivits misstanke om brottet berättar kammaråklagare Emma Berge som är förundersökningsledare.

Polisens utredning efter ett rån mot ett äldre par i Gårdsby norr om Växjö den 14 juni har lett fram till att en 33-årig Växjöbo sitter häktad misstänkt för rånet. Nu misstänks 33-åringen även för grovt narkotikabrott efter narkotikabeslaget samt flera grova stölder.

Beslaget av narkotikapartiet är ett i raden av omfattande beslag på Arabyområdet i Växjö och ett viktigt tillslag mot den organiserade brottsligheten.

Vidare misstänks 33-åringen också för flera grova stölder vid inbrott på olika bilfirmor i Växjö under sommaren 2017. Ett uppmärksammat inbrott på en bilfirma i Växjö i augusti där ett flertal bilar tillgreps är en av de grova stölderna 33-åringen också misstänks för.

33-åringen kommer att begäras omhäktad av kammaråklagare Emma Berge för rån, grovt narkotikabrott samt flera fall av grova stölder.

Till toppen