Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Extraöppet i våra receptioner i Halland

Vi kommer att ha extraöppet i våra receptioner i Halland nu när det är många som ansöker om nytt pass eller nationellt id-kort!

I Halland har vi sedan en tid enbart bokade besök vid ansökan – detta har ökat servicen genom att köerna i våra receptioner minskat men tyvärr har köerna till bokningarna ökat. Detta beror delvis på att många från andra delar av västra Sverige väljer att göra sin ansökan i receptionerna i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

För att möta behovet kommer vi att ha extraöppet i våra receptioner. I första hand öppnar vi två lördagar under våren – 28 april och 12 maj.

Vi lägger ut tider efter hand så gå gärna in vid ett senare tillfälle om du inte hittar någon tid som passar dig.

Sök upp reception och boka din tid! Om du bokat en tid som du inte behöver – avboka den så att någon annan kan få den! 

Tänk på att du som har svenskt pass kan resa inom Schengenområdet till sista giltighetdagen på ditt pass. Läs mer om pass och nationellt id-kort och vad du behöver tänka på innan du kommer för att göra ansökan. Om du har frågor om pass och nationellt id-kort kan du ringa 114 14.

Resurstillskott ger fler bokningsbara tider

Till toppen