Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker tips om en grov skadegörelse

Sju bilar skadas i en anlagd brand på Bofinksvägen i Västerås. Nu vill polisen ha in iakttagelser och tips om skadegörelsen.

Lördag 14 april vid 01.30-02.00 tänder någon eld på en bil på Bofinksvägen i Västerås och ytterligare sju bilar skadas i branden. Brottet rubriceras som grov skadegörelse och bilarnas skador uppskattas till ett värde på cirka 450.000 kronor. Polisen söker vittnen till händelsen och är speciellt intresserade av en man som ska ha setts i närheten av platsen.

- Vi tror att den här mannen har med bilbränderna att göra och söker därför fler iakttagelser vid Bofinksvägen och närliggande områden på Råby. Eftersom det är lördag har det troligtvis varit fler människor i rörelse trots att klockan är närmare två på natten, säger Anders Eklund som är utredare hos polisen i Västerås. 

- I många fall tror vittnen att deras information inte spelar någon roll för utredningen, men det är bättre att inkomma med alla tips och låta oss göra den bedömningen. Med andra ord är alla iakttagelser intressanta för oss, avslutar Anders Eklund.

Tips, iakttagelser och information lämnas till polisen via 114 14. 

Till toppen