Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Premiär för polisen på medborgarkontoret i Rinkeby

Polisen kommer från och med onsdag den 25 april att finnas på Medborgarkontoret i Rinkeby i västra Stockholm varje onsdag mellan klockan 16-18.

– Det är viktigt att vi får en fast plats i området i avvaktan på det nya polishuset som håller på att byggas i Rinkeby. Vi vill att invånarna ska kunna möta sin lokala polis på en fast plats och tid, säger Niclas Andersson, lokalpolisområdeschef.

Onsdag den 25 april blir det premiär för polisens medverkan och Niclas Andersson kommer att finnas på plats.

– Jag hoppas många som bor och verkar i området ska besöka oss på medborgarkontoret. Vi finns där för att både berätta om och svara på frågor om vår verksamhet, säger Niclas Andersson.

Det kommer finnas en ansvarig polischef på plats minst en gång i månaden. Sedan kommer det vara olika medarbetare från polisen som medverkar beroende på vilket ämne det handlar om. Det kan till exempel vara mopedåkning, narkotika, hedersvåld eller andra viktiga frågor.

– Vi hoppas att boende i området ska komma med förslag på vad de vill att vi tar upp, säger Niclas Andersson.

Fakta
Plats och tid: Medborgarkontoret på Rinkebystråket 79, Rinkeby centrum. Varje onsdag från och med 25 april, klockan 16-18. Välkommen!

Till toppen