Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Presskonferens Polisen – Operation Triss

Media inbjuds att närvara vid en presskonferens i Härnösands polishus fredag den 14 december kl.10:00. Presskonferensen syftar till att berätta om det polisarbete som bedrivits för att öka tryggheten i Härnösands kommun.

Operation Triss startade under 2017 efter att polisen och andra myndigheter sett en ökning av oroligheter och brottslighet i främst Härnösands stad. Ett omfattande informationsinhämtningsarbete sattes igång hos ett flertal myndigheter. Den myndighetsgemensamma lägesbilden visade på att problemet var större än vad lokal polis kunde hantera. På presskonferensen kommer verksamhetsansvariga från Polisen berätta om bakgrunden till operationen, arbetet med insatsen samt hur den lokala problembilden i Härnösand har förändrats.

Tid: Fredag 14 december, kl. 10:00
Plats: Polishuset Härnösand, entréplan

Operation Triss har så här långt kommit att omfattat över 150 misstänkta personer och ett flertal stora narkotika- och vapenbeslag har hittills genererat över 40 utdömda fängelseår.

Till toppen