Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisens närvaro under matchen ÖFK-Arsenal

Nu är det dags för Östersunds FK:s hemmamatch mot engelska Arsenal. Med utsålda platser på Jämtkraft Arena uppmanar polisens besökare att ta det lugnt i trafiken och hålla avstånden.

Den ökade trafikmängden till arenaområdet i kombinationen av väglag och snövallar kan medföra störningar i framkomligheten samt köbildning.

Som alltid när det är mycket folk i rörelse, på en och samma plats, finns polisen närvarande.

Under dagens match kommer polisen att finnas på plats vid Jämtkraft Arena för att bistå arenans ordningsvakter samt för att bidra till god stämning genom att förebygga och ingripa vid eventuella ordningsstörningar.

Förutom att trygga ordningen och säkerheten vid arenan kommer polisen även finnas i centrala Östersund både före, under och efter match. Målsättningen med polisens arbete är att underlätta för besökare och invånare så att alla får en trevlig upplevelse av folkfest och bidra till att Östersund under hela arrangemanget präglas av en god och glad stämning.

Polisen samverkar brett med arrangören och med andra externa aktörer som Östersunds kommun, Region Jämtland Härjedalen (sjukvården), räddningstjänst, ordningsvakter.

Till toppen