Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Rån i Bro centrum den 14 februari

Polisen söker dig som har uppgifter att lämna om ett rån som skedde i Upplands-Bro på kvällen den 14 februari.

Brottsoffret hade tagit ut pengar från en av uttagsautomaterna i Bro centrum kvällen den 14 februari 2018. När han gick i närheten av en fotbollsplan kom fyra maskerade och knivbeväpnade gärningspersoner och hotade brottsoffret samt tvingade honom att lämna ifrån sig hans mobiltelefon och pengar.

Brottsoffret blev sedan tvingad att ta sig till en bostad i Råby. Inne i bostaden blir brottsoffer och en annan person utsatt för fler brott.

Polisen söker vittne

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med dig som kan ha uppgifter att detta. Var du i Bro centrum klockan 18:00-20:00 den 14 februari och har uppgifter att lämna uppmanas du att kontakta polisen via 114 14. Du kan även lämna tips på polisen.se. Skriv då gärna att det gäller Upplands- Bro:

Mejla registrator i polisregion Stockholm

Polisen har genomfört dörrknackning, teknisk undersökning i bostaden samt hämtat in övervakningsfilm. För att inte försena eller försvåra den pågående förundersökningen kan polisen inte lämna ut mer information eller detaljer från den pågående utredningen.

Till toppen