Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Tunga lastbilar omdirigeras i södra länsdelarna

OBS: Texten uppdaterad - se längst ned. Med anledning av det kraftiga snöovädret i södra Stockholms län omdirigerar polisen tunga lastbilsfordon på länsväg 225 mellan Södertälje och Ösmo i båda riktningarna.

Åtgärden tas för att säkerställa att trafiken kan rulla på så bra som möjligt för övrig trafik. Lastbilarna kommer att anvisas en annan väg av polispersonal på plats.

Polisen vinnlägger sig om att omdirigera tunga lastbilar endast vid absolut behov och så snart som möjligt därefter släppa på dem på länsväg 225 igen. Beslutet gäller från den 27 februari kl 17.30 tills vidare. Ny information kommer ges på polisen.se

Polisen uppmanar dem som väljer att använda bilen att ta del av väder- och trafikinformation för att ta beslut om på vilka vägar du bör resa. Tänk på att hålla avståndet till framförvarande bil och anpassa ditt körsätt efter vädret och väglaget.

Uppdatering 21.15:

Länsväg 225 är nu åter öppen för all trafik, det gäller även tunga lastbilar. Tidigare under kvällen omdirigerades tung lastbilstrafik för att minska risken för trafikstopp vid eventuella avåkningar.

Uppdatering 06:55 onsdag 28/2:

Sedan kl 05.35 är länsväg 225 åter stängd för tunga lastbilar. Med anledning av det kraftiga snöovädret i södra Stockholms län omdirigerar polisen tunga lastbilsfordon på länsväg 225 mellan Södertälje och Ösmo i båda riktningarna.

 

Här kan du följa trafiksituationen:

Stockholms lokaltrafik: sl.se 
Trafikverket 
Trafiken.nu 

Till toppen