Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisbilssprängningen på Sallerupsvägen

Polisen behöver komma i kontakt med den kvinna som omedelbart efter händelsen befann sig vid en busshållplats i närheten av brottsplatsen.

En av poliserna på platsen observerade kvinnan men hann inte ta några kontaktuppgifter. Kvinnan i fråga var klädd i en vit eller ljus jacka. Utredningsansvarige hos polisen tror att hon skulle kunna ge oss faktisk hjälp och bra information som kan föra utredningen framåt.

Det var den 29 december klockan 19:26 som händelsen inträffade och polisbilen förstördes vid en detonation som hördes vida omkring. En man sitter häktad såsom på sannolika skäl misstänkt för grov skadegörelse och förundersökningen pågår med full kraft. Det som görs just nu i ärendet är analys av bildmaterial och foton, kompletterande vittnesförhör innan man återigen ska förhöra den misstänkte.

Är du kvinnan ifråga, vet du vem hon är, eller har du annan information kring händelsen? Kontakta polisen på telefonnummer 114 14. Det går också bra att lämna upplysningar via polisens tipsformulär.

Till toppen