Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Tyck till om polisens framtid

Polisen har fått ett resurstillskott av regeringen på 7,1 miljoner kronor för åren 2018 till 2020 och ska växa med 10 000 medarbetare till år 2024. Nu pågår ett arbete med att sätta en inriktning för hur polisen ska arbeta i framtiden.

Hur pengarna ska användas och vilka verksamhetsområden som ska prioriteras görs genom dialoger med medarbetare, medborgare och samverkanspartners.

Medarbetare inom polisen har via digitala enkäter fått tycka till och påverka polisens utveckling och framtid. Utöver dialogen med medarbetare kommer också medborgare och samverkanspartners till polisen att få chansen att påverka inriktningen genom dialoger och digitala enkäter.

- Vi fortsätter arbetet med att ta reda på hur medborgare och samverkanspartners i Västerbotten ser på polisens framtid. Vi kommer att kontakta västerbottningarna genom att skicka ut enkäter och genomföra dialoger. Synpunkterna är mycket viktiga så vi hoppas så många som möjligt tar chansen att medverka, säger Lars Wahlberg, polisområdeschef i Västerbotten.

Vill du också vara med och påverka polisens framtid?
Ta chansen och svara på några frågor om hur du ser på polisen idag och i framtiden.
Svara på enkäten här

Till toppen