Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Ulricehamn: Signalement eventuellt misstänkt man

Polisen behöver komma i kontakt med en man eller vittnen som gjort iakttagelser av en man som under tisdagen den 24 oktober har rört sig vid motionsområdet Lassalyckan, Ulricehamn.

Polisen vill komma i kontakt med en man som varit synlig i området för brottet. Han var klädd i en mörk jacka av längre modell. Kragen var uppdragen mot halsen. Han bar en mörk stickad mössa, neddragen mot ögonbrynen. Mannen bar svarta/mörka skor, möjligen av märket Converse eller liknande, med vita detaljer.

Polisen behöver komma i kontakt med mannen eller med personer som har gjort iakttagelser som kan ha med det misstänkta mordet att göra.
Har du gjort iakttagelser eller har kännedom om någon som betett sig på ett avvikande sätt innan, under eller efter tiden för brottet, hör av dig till polisen.

– Låt polisen avgöra hur din information kan användas, det viktiga är att du hör av dig, säger Göran Arvidsson, biträdande förundersökningsledare.

Utredningsarbetet efter det misstänkta mordet på den 60-åriga kvinnan, går vidare med oförminskad styrka. Den lokala polisen har nu dna-topsat och förhört 1 050 män. På måndag den 15 januari utökar polisen sökningen som nu kommer att omfatta hela Ulricehamns kommun. Det innebär att fler män i Ulricehamns kommun kallas till dna-topsning och förhör.

Kontakta polisen

Personer som har uppgifter att lämna, uppmanas att ringa polisen på telefonnummer 114 14.

Kontakt för media: Presstalesperson region Väst, telefonnummer: 010-56 567 60.

Till toppen