Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Beslag av narkotika och vapen i norra Botkyrka

Förra veckan gjordes flera beslag av narkotika och vapen i Norsborg. Ett antal personer sitter nu frihetsberövade.

Ett stort narkotikabeslag gjordes i Norsborg i går söndagen den 1 juli. Cirka 200 kilo cannabis kunde beslagtas, vilket har ett betydande värde på gatan. Två personer sitter nu anhållna på sannolika skäl misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott.

Ytterligare ett tillslag i Botkyrka

Tidigare i veckan, den 28 juni, gjordes ännu ett tillslag i Botkyrka. En person kunde gripas och vapen och narkotika beslagtas.

Det var grova brottssektionen som gjorde ett tillslag i Botkyrka mot en person som ingår i ett kriminellt nätverk. Vid tillslaget beslagtogs två vapen, cannabis, kokain samt en större summa pengar. Den misstänkte sitter nu häktad och utredningen fortgår.

Till toppen