Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Fotboll på Tele2 Arena på söndag

Nu på söndag den 1 april är det fotboll på Tele2 Arena. Det kommer att påverka framkomligheten och det gäller att ha det med i sin planering om man har tider att passa.

Söndag den 1 april är det fotboll på Tele2 Arena klockan 15.00. Arrangemanget kommer att föregås av att många kommer att samlas på Södermalm för att sedan gå till arenan. De kommer att gå från Medborgarplatsen, via Götgatan söderut och sedan på Skanstullsbron fram till Gullmarsplan. Detta kommer att orsaka trafikproblem och en hel del trafikavstängningar från cirka klockan 12.30.

Till arrangemanget förväntas många åskådare. Därför är rekommendationen är att vara ute i god tid. Detta gäller både de som ska på arrangemanget som övriga stockholmare som har tider att passa och som kan tänkas påverkas av händelsen.

Stockholmspolisen samarbetar med de inblandade aktörerna och värnar om en positiv stämning för att gemensamt skapa goda förutsättningar för trygga evenemang fria från våld och ordningsstörningar.

En särskilt uttagen polisinsats kommer att arbeta för att hålla ordning och ingripa om eller när ordningen störs eller brott begås. De kommer också att stötta arrangören vid behov.

Erfarenheter från tidigare matcher är att det kan förekomma pyroteknik inne på arenan vilket kan orsaka obehag samt medföra eventuella hälsorisker.

Mer information:

Frågor om polisens arbete i samband med matcherna besvaras på telefon 010-56 373 59. Vid behov kommer även information att lämnas här på polisens webbplats samt via twitterkanalen @Polisen08live.

Trafikinformation:

Stockholms lokaltrafiks webbplats, sl.se

Arrangören:

Tele2 Arenas webbplats

Till toppen