Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Normalt vintertrafikläge i Stockholms län

Väderläget har förbättrats under natten mot torsdag och på torsdagsmorgonen fungerar väg- och kollektivtrafiken normalt. Men det är fortfarande halt och kallt – ta det försiktigt.

Väg- och kollektivtrafiken har haft stora störningar under onsdagen, främst i de södra länsdelarna. Natten mot torsdag har vädret förbättrats och trafiken rullar på torsdagsmorgonen som i normalt vinterväder utan några större störningar.

På länsväg 225 stoppades tidigare tung trafik i båda riktningarna mellan Södertälje och Nynäshamn. Stoppet hävdes kl 09:00 på torsdagen.

Det finns fortfarandet risk för halka och kyla, och kvarstående störningar och förseningar i kollektivtrafiken kan förekomma. Ta del av uppdaterad väder- och trafikinformation för att kunna ta ett beslut om hur du ska resa. Tänk på att hålla avståndet till framförvarande bil och anpassa ditt körsätt efter vädret och väglaget.

Till toppen