Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker vittnen med anledning av försök till våldtäkt i Skelleteå

Under natten till söndagen den 25 november inträffade en händelse som rubriceras som försök till våldtäkt. Händelsen ägde rum vid norra brofästet i Skellefteå.

Vi behöver allmänhetens hjälp med iakttagelser och tips från personer som rört sig i området den aktuella natten mellan klockan 02.00-03.15. Intressant är även filmer och fotografier från området under de aktuella klockslagen.

Vi är särskilt intresserade av att komma i kontakt med en man i 50-årsåldern som har mött målsägaren på Parkbron omkring klockan 03.00. Mannen ska då ha varit på väg norrut över bron. Vi vädjar till honom att höra av sig då det är av yttersta vikt att vi får höra vad han sett och hört.

Lämna tips och iakttagelser.

Vi uppmanar allmänheten att höra av sig med tips och iakttagelser på tipstelefon 073-020 58 16.

Polisen fortsätter utredningsarbetet och kommer bland annat att höra målsägande ytterligare under dagen. Mer information om ärendet kommer att kunna lämnas först tisdag förmiddag.

Polisen kan varken utesluta eller bekräfta eventuellt samband med tidigare våldtäkt i Skellefteå för två veckor sedan. Båda händelserna undersöks parallellt i nuvarande utredning.

Till toppen