Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Fredrik Modigh blir ny chef för ekonomiavdelningen på Polismyndigheten

Fredrik Modigh blir ny chef för ekonomiavdelningen på Polismyndigheten och tillträder sin tjänst den 1 februari 2019. Fredrik kommer närmast från en motsvarande tjänst på Arbetsförmedlingen.

− Ett meningsfullare uppdrag än polisens är svårt att hitta. Det är en mycket spännande tid att börja på polisen just nu. Polisen är Sveriges största myndighet och har ett komplext uppdrag, men utvecklingspotentialen är stor, inte minst nu när myndigheten ska växa. Jag har alltid sökt mig till arbeten där jag tror på verksamhetens kärnuppdrag och jag är stolt och glad att jag har fått detta fina förtroende, säger Fredrik Modigh.

Fredrik har ett långt förflutet inom ekonomi och styrning. Innan nuvarande arbete som ekonomichef på Arbetsförmedlingen arbetade han som controllerchef på Kronofogden. Dessförinnan har han arbetat på b Skolverket och Utbildningsdepartementet.

Fredrik Modigh förordades av såväl anställningsnämnden som arbetstagarorganisationerna innan beslut fattades.

− Fredrik Modigh har en gedigen erfarenhet från ekonomi och ekonomistyrning och jag ser fram emot att Fredrik ska börja hos oss inom polisen, säger rikspolischef Anders Thornberg.

Till toppen