Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Kamerorna i Hörby är igång!

Med anledning av några allvarliga brott och medborgarnas upplevda otrygghet har kameror satts upp på delar av Storgatan i Hörby. Idag klockan 17 startar kamerabevakningen.

Fredagen den 9 november klockan 17 startar kamerabevakning på delar av Storgatan i Hörby. Anledningen till att kamerorna satts upp är några allvarliga uppmärksammade brott och medborgarnas upplevda otrygghet i det aktuella området.

För att värna om integriteten kontrolleras inte bevakningsbilderna ständigt, utan som regel först när polisen får reda på att ett misstänkt brott pågår eller har skett. Därför är det viktigt att man ringer till polisen om man misstänker att brott pågår eller har skett.

Kamerorna är ytterligare ett hjälpmedel i det brottsbekämpande arbetet och ett komplement till det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete som redan pågår. Kamerorna har kommit upp i nära samverkan mellan kommunen och polisen.

För mer info: Kameror planeras i Hörby centrum

 
Till toppen