Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen Dalarna nu på Instagram

Polisen Dalarna har funnits på Facebook i några års tid och nu är det dags att ta nästa steg. Från och med nu finns polisområdet även på Instagram.

I samband med att Polismyndigheten nu har en rekryteringskampanj för att få fler att söka sig till polisutbildningen, startar polisen i Dalarna ett konto på Instagram för att skildra arbetet i Polismyndigheten i det sociala mediet.

Till en början kommer en av de aspiranter som just nu gör den sista praktiska delen av sin utbildning att bidra med sin vardag på Instagram för att skapa ett intresse för polisutbildningen och polisyrket. Framöver kommer fler medarbetare att bidra med sin vardag på kontot.

– Instagram är något som framför allt yngre personer använder och det är viktigt för oss att nå även dessa, framför allt ur rekryteringssynpunkt, men också för att bara informera om vad polisen gör i sin vardag, säger Henrik Olars, polisområdeskommunikatör på Polismyndigheten i Dalarna.

Polisen Dalarna finns på Instagram under användarnamnet "polisendalarna".

Mellan den 5 och 30 november går det att söka till polisutbildningen. För mer information, besök polisen.se/blipolis.

Till toppen