Tips önskas efter mord i Segeltorp

I söndags kväll sköts en man till döds i Segeltorps centrum i Huddinge kommun. Polisen söker nu fler tips i ärendet.

– Den man som är skjuten har ingen som helst koppling till kriminella kretsar och därför finns en misstanke om att det är fel man som skjutits. Man har helt enkelt varit ute efter någon annan, säger Fredrik Gårdare som leder utredningen.

Larmet kom till polisen klockan 22.44 söndag den 21 oktober. Då hade flera personer hört skottlossning i Segeltorps centrum och när polisen kom till platsen hittades en skottskadad man utomhus som senare avled.

Mannen sköts efter att han kommit ut från en restaurang och gärningsmannen ska sedan enligt uppgift ha lämnat platsen på en moped eller en motorcykel.

Teknisk undersökning och dörrknackning har genomförts. Det har också varit extra många poliser ute i området för att svara på frågor, samla ytterligare information samt för att öka tryggheten.

– Vi behöver fler tips och iakttagelser. Flera personer var på platsen då detta hände men även andra kan veta mer som kan vara av betydelse. Till exempel iakttagelser  längs flyktvägen, då en person lämnade platsen i hast på moped eller motorcykel, har någon sett detta? Det gäller både i området nära brottsplatsen i Segeltorps centrum men också en bit därifrån mot E4:an med mera. Det är viktigt att de hör av sig till oss, säger Fredrik Gårdare.

Den som har information uppmanas ringa polisen på 11414.

Till toppen