Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Första veckan i oktober är mötesfri i region Mitt

Nästa vecka, vecka 40, är det sammanträdesfri vecka i polisregion Mitt. Med start den 1 oktober lämnar cheferna i ledningsgruppen sammanträdesrummen för att delta i sina medarbetares vardagsarbete.

− Under den här veckan håller vi inga sammanträden eller andra möten, med undantag för operativa möten. Istället är cheferna ute på fältet och deltar i den kärnverksamhet vi alla anställda inom polisen är till för, säger regionpolischef Carin Götblad.

Region Mitt har drygt 2 000 medarbetare på en stor geografisk yta. En stor del av personalen har sina chefer på distans. Den sammanträdesfria veckan är därför en uppskattad tradition som ger ett bra tillfälle för chefer att träffa och arbeta tillsammans med sina medarbetare.

− Det här är fjärde gången vi genomför sammanträdesfria veckan i region Mitt. Vi behöver minska sammanträdeskulturen så chefer kan delta mer i verksamheten, säger Carin Götblad.

Under veckan kommer Carin Götblad att träffa utredningspersonal samt delta i yttre verksamhet i Enköping, Bollnäs och Fagersta. Hon kommer även att vara med på kulturhuset i Bollnäs under evenemanget Trygghet i vardagen den 3 oktober då Carin även har en egen punkt strax innan lunch.

Regionens kanslichef kommer bland annat att besöka garagen och vapenverkstaden. Cheferna i polisområde Gävleborg deltar i utredningsarbetet och planerade insatser. I Västmanland träffar cheferna lokalpolisområdena och deltar i ingripandeverksamheten medan man i Uppsala hälsar på hos mängdbrottsutredare och utredningssektionen.

Till toppen