Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Kommunpolis får pris av Upplands Bro

Magnus Nilsson jobbar som kommunpolis i lokalpolisområde Järfälla

Magnus Nilsson kommunpolis i lokalpolisområde Järfälla. Bild: Polismyndigheten

Magnus Nilsson jobbar som kommunpolis i lokalpolisområde Järfälla. Han brinner för sin hemkommun Upplands Bro och fick ta emot kommunens pris "Årets Upplands-Broare" den 19 september för sina fina insatser.

En glad, lite förvånad och överraskad Magnus Nilsson tog emot priset av kommunens ordförande den 19 september. Han tycker det är jätteroligt att kommunpolisen får uppskattning för sitt arbete i kommunen. Hans ambition är att driva utvecklingen av kommunen framåt tillsammans med kommunen, föreningar, företag, skolan och andra verksamheter, för att skapa en miljö där invånarna kan känna stolthet och trygghet. 

Priset delades ut första gången 2006, då till golfspelaren Annika Sörenstam. Sedan 2012 är det invånarna som nominerar till årets Upplands-Broare så detta är ett pris från alla kommuninvånare.

Utdrag ur årets nominering

Fast han har en roll som tar mycket tid och kraft så ger han alltid mer tid och kraft än han egentligen behöver. Den jag vill nominera är vår mest engagerade polis i kommunen: Magnus Nilsson.

Han svarar oftast i telefon även när han är ledig, han är alltid trevlig och intresserad av vad man har att säga. Fast han antagligen har hört samma sak miljoner gånger. Magnus gör ett svårt och viktigt jobb och han gör det med en brand för den hör kommunen som är på riktigt!

Han förtjänar ett ordentligt tack för att han gör ett så tufft jobb, så bra i en tid där vi alla vet vad polisen har för resurser.

Årets Upplands-Broare

Till toppen