Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Narkotika odlades på Värmdö

En övervåning inredd för att odla och bearbeta marijuana. Det var vad polis hittade i en bostad i samband med en husrannsakan på Värmdö i januari år. Två män har dömts för grovt narkotikabrott.

Inne i bostaden fann polisen att de flesta rummen på övervåningen var inredda för att odla eller bearbeta marijuana. Polisen beslagtog dessutom drygt åtta kilo cannabis, odlingsutrustning och en våg.

Dom Nacka tingsrätt

Nacka tingsrätt dömde den 26 mars 2018 båda männen till fängelse för grovt narkotikabrott. En av dem dömdes till fängelse i två år och sex månader. Han överklagade domen till Svea hovrätt. Den 28 maj 2018 ökade Svea hovrätt påföljden med sex månader och dömde honom till fängelse i tre år.

Den man som inte överklagade tingsrättens dom dömdes till fängelse i två år och åtta månader. Förutom grovt narkotikabrott inkluderar påföljden även brotten misshandel, rattfylleri, olaga hot i två fall och ofredande.

Till toppen