Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker vittnesuppgifter till omfattande skadegörelse

Natten mellan 15-16 juni blir ett flertal busskurer i Mölndal, Göteborg och Härryda utsatta för en omfattande skadegörelse. Polisen tackar alla som hört av sig med tips. Polisen tar samtidigt emot fler tips eller vittnesuppgifter.

Natten mellan fredag och lördag den 15-16 juni blir ett flertal busskurer i Mölndal, Göteborg och Härryda utsatta för en omfattande skadegörelse, där glaset till buss- och spårvagnskurerna krossas. Under samma helg utsätts även ett par fastigheter i Mölndal för skadegörelse genom krossade fönsterrutor.

Tisdagen den 4 september hämtade polisen in fyra personer till förhör, misstänkta för grov skadegörelse, efter beslut av åklagare. De delgavs misstanke och blev efter förhör anhållna. Efter nya förhör under onsdagen tar åklagaren beslut om att de ska släppas. Utredningen fortsätter och de fyra personerna är fortsatt misstänkta.

Polisen tackar alla som hört av sig med tips som gjort att utredningen har kommit framåt. Finns det fler vittnen till händelsen är ni välkomna att höra av er till polisen på följande adress:

lpo-storgoteborg-syd.utredning-4@polisen.se

Till toppen