Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Välkommen till en mässa om trygghet i Bollnäs den 3 oktober

Välkommen att träffa polisen och andra blåljusrepresentanter på kulturhuset i Bollnäs den 3 oktober med start kl. 08.30. Mässan riktar sig till seniorer i Bollnäs, Söderhamn och Ovanåker.

Det är andra året i rad som polisens seniorråd i Bollnäs tillsammans med det kommunala pensionärsrådet i Bollnäs och Brottsofferjouren i Bollnäs och Ovanåker bjuder in till arrangemanget ”Trygghet i vardagen”. Det blir en mässa med många utställare, föreläsningar och aktiviteter. Du kan bland annat lyssna på representanter från blåljusmyndigheterna och en intressant föreläsning med regionpolischef Carin Götblad. Dagen avslutas med Janne Krantz, känd från Iggesundsgänget.

- Syftet med mässan är att lyfta upp trygghetsfrågorna på agendan. Det är viktigt att våra medborgare ska känna sig trygga i vardagen och i det samhälle där de bor, säger Karl von Krusenstjerna, t.f. lokalpolisområdeschef i Hälsingland som också finns på plats under mässan.

Kom gärna och prata med polisens representanter på plats om vad du tycker är viktigt för att du ska känna dig trygg i din kommun!

Ta del av hela programmet och hur du ska anmäla dig här

 Varmt välkommen till mässan Tryggheten i vardagen

Till toppen