Trygghetsskapande åtgärder i Sätra

Torsdagen den 11 april påträffade en anmälare två personer livlösa i källarutrymmet till ett flerbostadshus. En förundersökning om mord är inledd.

Polisen har identifierat de döda som är två män i 20-årsåldern. I nuläget pekar allt på att de blivit bragda om livet. De anhöriga är underrättade. Flera personer har tagits in till förhör men ingen är gripen. En förundersökning gällande mord är inledd och handläggs av sektionen Grova brott i polisområde Stockholm Syd.

Den tekniska undersökningen fortsätter under fredagen och tills den är klar är brottsplatsen avspärrad. Ytterligare dörrknackning kommer ske under fredagskvällen. Om ytterligare information finns att ge kommer polisen att göra detta genom uppdatering på polisen.se.

Polisen i Skärholmen kommer under helgen ha trygghetsskapande åtgärder tillsammans med bland annat fältassistenter från kommunen, ordningsvakter och Lugna Gatan. Syftet med polisens närvaro är även informationsinhämtning, så tips och annan information kan lämnas till polis på plats. Har du något tips eller vill lämna en upplysning som kan ha betydelse för utredningen går det även bra att kontakta 114 14.