Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Polisen delar ut Polischefens förtjänstmedalj

Vartannat år uppmärksammar Lokalpolisområde Medelpad personer i civilsamhället som har utfört berömvärda insatser för att öka tryggheten i samhället.

I år kommer polisen uppmärksamma individer som på ett framträdande sätt har verkat inom Grannsamverkan, kommunen, Slink-In och skolverksamheten. Sammanlagt kommer nio personer tilldelas Polischefens förtjänstmedalj under ceremonin. 

Media inbjuds härmed till en ceremoni i Sundsvalls polishus den 15 mars kl. 14:00. En förteckning över de nominerade med motiveringar kommer att lämnas ut på plats.

Praktiska frågor kan på förhand ställas till polisinspektör Lennart Westberg, lennart.westberg@polisen.se, tel. 070-312 35 20.

  • Tid: Fredag den 15 mars kl 14.00.
  • Plats: Samling i polishusets reception kl 13.50.

Hjärtligt välkomna!

 

Till toppen