Skjutning vid Älvsjö station

Den 9 mars vid 17-tiden sköts en man i 20-årsåldern till döds i biljetthallen till Älvsjö station. Ingen är frihetsberövad i den pågående mordutredningen.

– Skjutningen skedde på dagtid på en plats där det vistades mycket folk. Det är mycket allvarligt och innebär att det finns många vittnen, säger Christer Axling utredningsledare vid regionens grova brottsenhet.

Vid 23.30 kunde tågen åter stanna vid Älvsjö station. Skälet till att trafiken stoppades var att eventuella spår inte skulle förstöras kring brottsplatsen. Under kvällen och natten genomförde polisen flera vittnesförhör med personer som fanns på platsen men även med de som ringde in och talade om att de hade varit på plats. Förutom att utredningsarbetet pågår med full styrka har polisen även en trygghetsinsats i Älvsjö med extra poliser på plats både i dag söndag och imorgon.

Du som har uppgifter att lämna. Ring till polisen via 114 14 och lämna ditt tips. Du kan även lämna ditt tips via polisen.se via sidan tipsa polisen. Skriv gärna Älvsjö i ämnesraden:

Kontaktformulär region Stockholm