Fyra greps efter grovt narkotikabrott i södra Stockholm

650 gram amfetamin i beslag och fyra frihetsberövade män misstänkta för narkotikabrott. Det blev resultatet då polisen på onsdagskvällen kontrollerade en man som lämnade en lägenhet i södra Stockholm.

På onsdagen kontrollerades en man med en större summa pengar på sig. Polis höll koll på var mannen tog vägen och senare under kvällen observerades denne komma ut från en lägenhet i Hägersten i södra Stockholm. Då mannen påträffades hittades inte längre några pengar, däremot 250 gram amfetamin.

Efter husrannsakan i den lägenhet som mannen setts lämna påträffades tre män och en större mängd narkotika, totalt 400 gram amfetamin, utfördelat på olika platser i bostaden. I lägenheten fanns även utrustning som används vid förpackning av narkotika.

Samtliga fyra män, som är i 25-35årsåldern, greps av polis och anhölls senare av åklagare. Männen som befann sig i lägenheten misstänks för grovt narkotikabrott medan mannen som lämnade lägenheten är misstänkt för narkotikabrott av normalgraden.

De anhållna männen ska under dagen förhöras med försvarare. Därefter ska åklagare fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade.

Mängd för grovt narkotikabrott
Gränsen för grovt narkotikabrott gällande amfetamin går vid 500 gram.

Så arbetar polisen med narkotikabrott