Tre män som misstänks för mord gripna i Stockholms län

Under förmiddagen den 19 augusti har tre personer gripits på olika håll i Stockholms län. Samtliga är misstänkta för mord på en ung man som hittades död i Segersäng i Nynäshamn natten till den första juli i år.

Det var den 1 juli i år som en avliden man hittades i ett skogsområde i Nynäshamns kommun i samband med en mindre markbrand.

De tre männen som nu gripits som misstänkta för mordet har varit anhållna i sin frånvaro en tid. De är samtliga misstänkta för mord på sannolika skäl och att gemensamt och i samförstånd ha begått brottet.

Polisen har tidigare gått ut och sökt tips i fallet med en bild på målsäganden och är fortsatt intresserade av information i ärendet.

Bilden som tidigare publicerades och tipsen som främst söktes och fortfarande söks var iakttagelser kring Fleminggatan/S:t Eriksgatan/Odenplan i centrala Stockholm natten till den 1 juli vid cirka klockan 00.30-00.45 (se länk nedan).

I ärendet utreder Polisen i nuläget också en möjlig koppling mellan detta mord och ett mord som skedde på en 17-åring på T-centralen den 25 februari i år.