Trygghetsinsats i Sollentuna centrum

Med anledning av mordet i Sollentuna centrum torsdagen den 6 februari har polisen en utökad trygghetsinsats.

I går torsdag tidig eftermiddag sköts en man i Sollentuna centrum. Den skadade mannen som var i 20-årsåldern fördes till sjukhus där han avled.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen, kontrollerat bildmaterial och förhört vittnen. Ingen person är gripen och händelsen utreds som mord.

Fler poliser i Sollentuna centrum i helgen

Polisen har tillsammans med resurser från kommunen högre närvaro i Sollentuna centrum för att besvara frågor från boende och andra personer. Dessa enheter kommer vara på plats idag fredag till klockan 02 i natt, samt lördag och söndag mellan klockan 10.00-20.00.

Tipsa polisen

Polisen behöver allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser för att utreda händelsen och lagföra den eller de som begått brottet. Kontakta gärna polisen på plats, eller lämna information till polisen via 114 14 eller genom tipssidan på polisen.se. Även eventuella foton eller filmer är av intresse.

I nuläget finns inte ytterligare information att lämna i ärendet och uppdatering på polisen.se kommer att ske när ytterligare information finns att lämna.