Dubbelmordet Vallentuna: Polisen önskar tips om bilar som synts vid fastigheten

Den 15 januari anträffades en man och en kvinna mördade i en fastighet i Vallentuna. I den mycket omfattande utredningen arbetar polisen med en kartläggning av de två offrens liv och ekonomi genom analys och tekniska undersökningar.

Polisen går nu ut med ny information med förhoppningen att allmänheten kan hjälpa till att föra utredningen framåt.

Äldre jeep har synts vid offrens fastighet
Dagarna kring morden har en bil, Jeep Cherokee av äldre modell, synts runt fastigheten. Bilen har en mörk färg. Alla iakttagelser kring denna bil är av intresse.

Den 16 januari anträffades en personbil Skoda Fabia med registreringsnummer XRR60E utanför Friskis och Svettis träningslokal i Norrtälje, i korsningen Karl Bondes väg/ Gustav Adolfs väg. Bilen ägdes av ett av brottsoffren och har flyttats efter det att paret blivit mördade.

Alla iakttagelser av den vita Skodan kring brottsplatsen i Vallentuna samt i Norrtälje är av stort intresse för utredningen.

Tipsa polisen 
Den som har gjort någon form av iakttagelser av de två bilarna från och med 10-11 januari och framåt eller har uppgifter i övrigt som man inte tidigare har lämnat till polisen uppmanas kontakta polisen på 11414 eller genom att besöka närmsta polisstation.