Trygghetsinsats i Jordbro efter fredagskvällens skjutning

Polisen är under lördagen i Jordbro för att samla in information om gårdagens skjutning. Du som har uppgifter att lämna om händelsen kan ta kontakt med polis på plats eller ringa 114 14.

Klockan 22.49 på fredagskvällen beordrades polis och ambulans till Jordbro med anledning av att en person skottskadats. Då polis kom till platsen påträffades en allvarligt skadad man i 20-25-årsåldern. Mannen fördes med ambulans till sjukhus och har sedan dess vårdats på sjukhus med allvarliga skador. En förundersökning gällande mordförsök är inledd.

Ingen är i nuläget gripen för händelsen men polisen arbetar intensivt för att gripa den eller de skyldiga. En teknisk undersökning är gjord. Flera förhör har hållits och ytterligare kommer att hållas.

Polisen är under hela lördagen på plats i Jordbro för att skapa trygghet och för att prata med eventuella vittnen. Dessutom inventeras övervakningskameror i området.

Polisen önskar tips om skjutningen i Jordbro

Den som har information om gårdagens skjutning i Jordbro uppmanas ringa polisen på 11414, ta kontakt med poliser i Jordbro eller besöka närmaste polisstation.