Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

Alingsås: Söndagens större bråk på Lövekullevägen

ALINGSÅS: Efter söndagens händelse frihetsberövades sex personer som sedan har varit anhållna för delaktighet i den grova misshandeln. Två personer skadades allvarligt efter att ha blivit påkörda.

Idag, onsdag den 8 juli, har åklagaren beslutat att försätta samtliga sex frihetsberövade på fri fot. Detta mot bakgrund att det saknas förutsättningar att begära de anhållna häktade.

– Utredningens fortsatta inriktning är att hitta föraren till fordonet som användes vid påkörningen, säger Mats Axelsson, kriminalkommissarie på utredningssektionen polisområde Älvsborg.

Polisen är fortfarande intresserad av att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna. Både iakttagelser från själva påkörningen/olyckan, men även andra tips som kan vara intressanta för utredningen.

Exempelvis söker polisen information om en svart Volvo V40, i området runt Stadsskogen och ner mot Mjörnvallen fram till olycksplatsen på Lövekullevägen under söndagen 5 juli mellan kl 20.00–20.30

Kontakta polisen genom att ringa 114 14 eller e-posta via polisens kontaktformulär.

Lokalpolisområde Alingsås kommer att fortsätta med det trygghetsskapande arbetet med uniformerad personal. Utvecklingen i de båda grupperingarna som drabbade samman på Lövekullevägen kommer också noggrant att följas.

I övrigt kommer inga ytterligare kommentarer kunna ges i nuläget.