För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Polisen vill ha in tips efter mordet på Gideonsberg

Polisen söker ytterligare tips och iakttagelser efter mordet på Gideonsberg 18 september.

Strax innan midnatt fredagen 18 september inträffade ett mord på Gideonsberg. Ingen person är ännu gripen i ärendet. 

Mordet skedde utanför Violstigen 13 strax innan midnatt fredagen den 18 september 2020. Det finns vittnesuppgifter om en gärningsperson som först springer från brottsplatsen för att sedan lämna området på en motorcykel eller moped. Det polisen främst är intresserad av är om någon har gjort iakttagelser av denna motorcykel eller moped i anslutning till händelsen.

Det finns också vittnesuppgifter om en person som i anslutning till händelsen går från Svärdsliljegatan i riktning mot brottsplatsen på Violstigen för att sedan eventuellt uppehålla sig nära brottsplatsen och iaktta polisens arbete. Den personen vill vi komma i kontakt med för att höra om personen har gjort iakttagelser som kan vara intressanta i ärendet.

En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade.

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller polisens hemsida "Tipsa polisen"