Polisen söker iakttagelser efter mord i Hammarby Sjöstad

Bild på en karta över Hammarby sjöstad.

De två gärningsmännen har flytt fram till området under Södra Länken nedanför Sickla sluss, på den norra sidan av kanalen vid utkanten av parkeringen vid Bauhaus.

I oktober sköts en ung man till döds i Hammarby Sjöstad. Polisen behöver allmänhetens hjälp att kartlägga de misstänkta gärningsmännens flyktväg.

Vid 22:50-tiden torsdagen den 21 oktober sköts en ung man till döds i Hammarby Sjöstad.

Två okända gärningsmän är misstänkta för brottet. Med hjälp av bland annat vittnesuppgifter har polisen kartlagt männens flyktväg fram till området under Södra Länken nedanför Sickla sluss, på den norra sidan av kanalen vid utkanten av parkeringen vid Bauhaus.

Det är oklart hur männen tagit sig ifrån den platsen, om de rört sig till fots eller om de använt sig av något slags fordon. Det är även oklart om de rört sig norrut eller om de korsat kanalen söderut.

Polisen är intresserad av alla iakttagelser i området vid 22:45-23:00 den kvällen. Personer som befann sig på Bauhaus parkering eller på gångvägarna längs Sickla kanal, på den norra eller södra sidan, kan ha viktiga uppgifter att lämna som är intressanta i polisens utredning.

Personer som har uppgifter att lämna ombedes kontakta polisen på 114 14 eller använda polisens tipsformulär Tipsa Polisen.