Polisen söker vittnen till mordförsök på Pettersberg

Polisen söker vittnen till ett mordförsök på Pettersberg, där en man blev allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen.

Lördagen 13 februari vid 12:15-tiden blev en man knivhuggen utomhus i anslutning till Pettersberg Centrum. Polisen arbetar med en förundersökning gällande försök till mord och utredningsarbetet pågår intensivt, bland annat är en person är häktad misstänkt för mordförsöket.  

Det har hållits flera förhör med personer som befunnit sig på eller kring brottsplatsen men troligtvis finns det fler vittnen som polisen inte har fått kontakt med, inte minst med tanke på den tid brottet begicks.
Det finns också uppgifter om att bilar och en buss har passerat brottsplatsen vid tidpunkten för mordförsöket, eventuella vittnen som har åkt förbi uppmanas därför att höra av sig.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med den aktuella händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information.

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via telefon 114 14 eller hemsidan polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/.