Polisen i Göteborg city bjuder in till rekryteringsträffar och Walk and talks

Polisen i Göteborg city bjuder in till rekryteringsträffar och Walk and talks – ett tillfälle att ställa frågor om polisyrket

Träffa polisen i Göteborg city och ställ frågor om polisyrket Bild: Polisen

Polisen i Göteborg City bjuder in till fysiska rekryteringsträffar i Brunnsparken och på Järntorget under onsdag och torsdag – tillfällen att ställa frågor om polisyrket.

– Tanken är att man ska få träffa oss som jobbar i Göteborg City och kunna ställa frågor om polisyrket, förklarar Christian, områdespolis i Göteborg. Vi kan också ge tips inför en eventuell prövning hos Pliktverket. Vi kommer att finnas på plats i vårt mobila poliskontor.

Rerkryteringsträffarna kommer att vara i Brunnsparken på onsdag mellan klockan 17-19 och på Järntorget under torsdagen mellan klockan 17-19. Ingen föranmälan krävs. Polisen kommer också att bjuda in till samtalsmodellen ”Walk and talk”. Den som anmäler sig till Walk and talk kommer att följa med en polis på en promenad i ungefär 30 minuter och då få möjlighet till ett mer personligt samtal.

– Förhoppningsvis lyckas vi svara på alla frågor och samtidigt dämpa eventuella farhågor folk kanske har inför att söka till oss! Man kommer att kunna föranmäla sig i anslutning till de fysiska träffarna och Walk and talks kommer att genomföras under nästa vecka.

Rekryteringsträffar med polisen i Göteborg city

Rekryteringsträffar
Brunnsparken 20/10 kl 17-19
Järntorget 21/10 kl 17-19
Ingen föranmälan krävs. 

Walk and talks
Walk and talks genomförs under vecka 43.
Föranmälan görs i anslutning till rekryteringsträffarna i Brunnsparken och på Järntorget.