Farsta polisstation öppnar för utlämning av resehandlingar

Polisstationen i Farsta kommer från och med måndagen den 13 februari att vara öppet för utlämning av pass och nationellt id-kort. I samband med den förändringen kommer man under en begränsad tid inte kunna välja Flemingsberg som valbart utlämningsställe.

Farsta polisstation öppnar nu upp som ett valbart utlämningsställe för pass och nationellt id-kort. Denna förändring sker för att avlasta de befintliga utlämningsställena i Stockholm som idag är Skärholmen, Södermalm och Vällingby.

Utlämningen av resehandlingar kommer att begränsas i Flemingsberg. Stationen kommer att tas bort som valbart utlämningsställe till och med den sista augusti. Under den tiden kommer personalen arbeta med att tömma stationen på de resehandlingar som finns där idag.
Det är även beslutat att snarast möjligt ska receptionen, som idag hittas på Novavägen, flyttas tillbaka till huvudstationen i Flemingsberg.

Medborgarna som ansöker om resehandlingar i Flemingsberg och vill hämta sin resehandling i Stockholm kommer få välja mellan att hämta i Farsta, Skärholmen eller Vällingby.

Hitta din polisstation