Sök
Stäng Meny

Digitalt personligt möte – ny möjlighet för dig som är nyfiken på polisyrket

För dig som är intresserad av att bli polis i Västmanland finns nu möjlighet till ett digitalt personligt möte.

Nu erbjuder polisområde Västmanland möjlighet till ett digitalt personligt möte där du kan ställa frågor och följdfrågor till poliserna Linda och Johan, som tillsammans har 29 år i tjänst i olika funktioner på Polismyndigheten. Idag arbetar de med rekrytering av nya poliser och aspiranter.

Det här tillfället riktar sig till dig som av någon anledning inte dykt upp på våra informationsträffar, och som redan läst om att på bli polis, men ändå skulle vilja veta mer om prövningarna, utbildningen och polisyrket. Du kanske är i ett karriärsval på väg ut i arbete eller så är du mitt i livet och har en tanke om att växla yrke.

För att förtydliga är du, förutom Linda och Johan, ensam deltagare på mötet som inte syns för någon annan. Efter mötet avgör du själv om du vill söka till polisutbildningen, men då förhoppningsvis med fler svar för att fatta ett beslut.

Detta är första gången som polisområde Västmanland bjuder in till ett digitalt personligt möte, därför finns just nu bara begränsat antal mötestider.

Valbara tider att boka
Tis 27 juni kl 12:30
Tis 27 juni kl 13:15
Tis 27 juni kl 15:00
Tis 27 juni kl 15:45
Tis 27 juni kl 16:30
Tis 27 juni kl 17:15

För att boka mailar du för- och efternamn, bostadsort och vilken tid du önskar till: blipolis.rgn-vastmanland@polisen.se

Invänta först svar om du har fått din önskade tid. I nästa steg får du information om hur du kopplar upp dig på mötet.