Sök
Stäng Meny

Nu finner du lokalt innehåll samlat på ett ställe

En av de främsta synpunkter medborgare har på polisen.se är att det är svårt att hitta vårt lokala innehåll. Nu publicerar vi några pilotsidor där vi samlar lokalt innehåll länsvis. Pilotprojektet är en del av en större omstrukturering av polisen.se.

Idag finns lokalt innehåll utspritt på flera olika platser på polisen.se. Ofta finns innehållet långt ner i strukturen och då blir det svårt att hitta. I senaste besökarundersökningen på polisen.se var det tydligt vad våra besökare vill - att få veta vad som sker i närområdet.

Pilotprojekt under våren och försommaren

Nu samlar vi befintligt lokalt innehåll på en gemensam sida på polisen.se. Sex län är med i projektet som pågår under våren och försommaren. Medan det pågår hittar du länssidorna från sidan Aktuellt och lokala sociala medier. På sikt, när alla län har en sida med lokalt innehåll, kommer vi ha en ingång till dessa sidor som du som besökare har tillgång till oavsett var på webbplatsen du befinner dig.

Dela gärna länkarna till länssidorna och tyck till i enkäten som finns kopplad till vardera länssida.

Polisen i Blekinge länPolisen i Hallands länPolisen i Stockholms länPolisen i Södermanlands länPolisen i Västernorrlands länPolisen i Örebro län