Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen i Västmanland tar hjälp av Missing People i sökandet efter försvunna Fat

Fatima Berggren, 57 år, är försvunnen sedan mitten av maj. Stora resurser har lagts på att hitta henne, men utan resultat. Organisationen Missing People kommer under vecka 36 hjälpa till i sökandet efter försvunna Fatima Berggren.

Fatima Berggren, 57 år, är försvunnen sedan mitten av maj. Stora resurser har lagts på att hitta henne, men utan resultat.
Fatima Berggren är skriven på en adress i stadsdelen Pettersberg i Västerås och anmäldes försvunnen till polisen i slutet av maj.

Den 1 juni inledde polisen en förundersökning gällande människorov. Polisen har sökt på flera platser, både i vatten och på land med dykare och hundpatruller, hållit ett stort antal förhör och genomfört tekniska undersökningar. Trots det är Fatima Berggren fortfarande försvunnen. Det finns i nuläget ingen person som delgivits misstanke för brottet.

Organisationen Missing People kommer under vecka 36 hjälpa till i sökandet efter försvunna Fatima Berggren. Det kommer att genomföras en sökinsats i olika områden i Västerås med utgångspunkt från hennes bostadsadress.

Har du sett henne, vet du var hon finns eller har du annan information i ärendet, ring polisen 114 14.

Till toppen