Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker tips angående försvunna Fatima Berggren

Fatima Berggren, 57 år, är försvunnen sedan mitten av maj. Stora resurser har lagts på att hitta henne men utan resultat. Därför söker polisen nu ytterligare tips. Har du sett Fatima Berggren eller har du annan information om henne, ring polisen 114 14.

Fatima Berggren som är skriven på Pettersberg i Västerås anmäldes försvunnen till polisen den 24 maj. Då hade hon inte hörts av sedan den 18 maj. Hon efterlystes och såväl polisen som anhöriga och Missing people har varit engagerade i ärendet.

Den 1 juni inledde polisen en förundersökning gällande människorov. Polisen har bland annat sökt av flera platser med hjälp av hundpatruller, hållit över 150 förhör och gjort tekniska undersökningar. Trots det är Fatima Berggren fortfarande försvunnen.

Därför söker nu polisen allmänhetens hjälp för att hitta Fatima Berggren. Har du sett henne, vet du var hon finns eller har du annan information i ärendet, ring polisen 114 14.


Till toppen