Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker försvunnen person

Polisen i Halland söker en försvunnen man. Han anmäldes försvunnen den 2 maj och polisen vill ha in uppgifter om var han kan befinna sig eller vad som har hänt honom.

Mannen som är född 1977 är hemmahörande i Svenljunga. Han driver butiken Handlar´n i Älvsered. Den 2 maj anmäldes han försvunnen av anhöriga. Han hade då varit försvunnen sedan dagen före. Den 7 maj hittades hans bil – en silverfärgad Ford Mondeo – vid Hotell Ullareds parkering i centrala Ullared. Polisen vet inte när den parkerades där.

– Polisen misstänker att mannen kan ha utsatts för någon form av brott och vill nu få in tips från allmänheten. Framför allt i och omkring butiken Handlar´n i Älvsered den 1 maj eller dagarna därefter. Men också om någon har uppgifter från platsen där bilen återfanns vid hotellet i centrala Ullared, säger Lars-Gunnar Perlinger som är utredningsledare vid grova brott i Halland.

Utredningen leds av internationella åklagarkammaren i Göteborg som arbetar nära grova brott i Halland. Sedan ett par veckor tillbaka arbetar ett stort antal poliser och utredare i detta ärende.

– Vi vill att den som vet något om var den här mannen kan befinna sig eller vad som kan ha hänt honom ringer oss på telefon 114 14, alla tips är värdefulla för oss i det här arbetet. Det kan vara en liten pusselbit som vi saknar, säger Lars-Gunnar Perlinger.

Till toppen