Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Häktade för grovt narkotikabrott och grovt dopningsbrott

Under måndagen häktades två personer misstänkta för grovt narkoti-kabrott och en person för grovt dopningsbrott i Halmstad.

En man i 40-årsåldern och en man i 25-årsåldern häktades under måndagen på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott. Männen greps vid ett ingri-pande av polisen den 23 mars mellan Halmstad och Simlångsdalen. I samband med gripandet gjordes beslag av narkotika. I efterföljande husrannsakningar gjordes ytterligare beslag av narkotika.

– Den stora mängd narkotika som beslagtogs gör att vi misstänker att syftet var att sälja den. Brottet rubriceras som grovt, säger Anders Norberg som är chef för utredningsjouren i Halland.

I ett annat ärende häktades under måndagen en man i 35-årsåldern på sanno-lika skäl misstänkt för grovt dopningsbrott. Mannen anhölls den 24 mars efter att beslag gjorts av dopningspreparat i en lägenhet i Halmstad. Brottet betrak-tas som grovt med anledning av beslagets storlek. Mannen misstänks även för att ha bedrivit försäljning av dopningspreparat.

– Ingripandena i de båda ärendena har föregåtts av en tids spaning. Vi är mycket nöjda över att den beslagtagna narkotikan och dopningspreparaten förhindrats från att komma ut på den illegala marknaden, säger Anders
Norberg.

Till toppen