Administratör till sektionen för brottsoffer och personsäkerhet (BOPS), region Väst.

Är du redo för en större uppgift? Till sektionen för brottsoffer och personsäkerhet (BOPS) söker vi nu en administratör.

Organisation

Polisregion Väst

Kommun

Göteborg

Län

Västra Götalands län

Utlyst

23 september 2022

Ansök senast

10 oktober 2022

Referensnummer

A497.563/2022

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Till sektionen för brottsoffer och personsäkerhet (BOPS) söker vi nu en administratör. Hos oss kommer du utvecklas tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Att arbeta på brottsoffer och personsäkerhetssektionen är ett stimulerande, engagerande och utmanande uppdrag. Är du beredd att ställa dig på den brottsutsattas sida och ta ett ansvar för att denne, trots en hög hotbild, ska våga medverka i rättsprocessen och kunna se fram mot en trygg framtid – sök då till oss!

Det huvudsakliga målet för sektionen är att öka tryggheten och säkerheten för hotade personer och deras anhöriga, säkra rättsprocessen samt komplettera och avlasta utredningsverksamheten. I uppdraget ingår även avhopparverksamhet samt personskydd.

Sektionen är organiserad under region Västs utredningsenhet.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara:

·         ekonomihantering för sektionen,

·         personaladministration,

·         stödja ledningsgrupp samt sektionschef gällande ekonomi- och personaladministration samt vara ett dagligt stöd för handläggarna på sektionen i verksamhetsnära frågor kopplade till ekonomi- och personaladministration.

Kvalifikationer

Du har:
·         minst treårig gymnasieutbildning och/eller ekonomisk eftergymnasial utbildning alternativt examen från relevant YH-utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet som Polismyndigheten bedömer som likvärdig,

·         flerårig erfarenhet av arbete i ekonomifunktion eller motsvarande,

·         goda datorkunskaper,

·         god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift,

·         svenskt medborgarskap.

Det är meriterande om du även har:

·         erfarenhet av arbete inom polismyndigheten,

·         erfarenhet av arbete inom annan statlig myndighet,

·         erfarenhet av personaladministration.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt. Du ska vara engagerad, pålitlig och ha ett serviceinriktat förhållningssätt till verksamhet, kollegor och chefer. En förutsättning för tjänsten är att du har fallenhet och intresse av ekonomi, bokföring och personaladministration. Du är mogen och har god samarbetsförmåga, är noggrann och ser till helheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då tjänsten är en nyckelfunktion för sektionen.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Kenneth Svensson, stf sektionschef, nås via polisens växel 114 14.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Jenny Lundin, nås via polisens växel 114 14 (semester 30/9-8/10).

Fackliga företrädare

SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning om 6 månader för dig som inte redan är anställd inom Polismyndigheten.

Arbetsort: Göteborg.

Arbetstid: Dagtid, med flex.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Funktion: Administratör

I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.

Vi vill även informera dig om att Polismyndigheten använder sig av urvalsfrågor som ett första led i urvalsarbetet. Du kommer därför behöva svara på ett antal urvalsfrågor utifrån aktuell kravprofil för den roll du har sökt. Vi uppmanar till sanningsenliga svar på urvalsfrågorna.

Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober 2022!

Ange diarienummer A497.563/2022 i mejlets ärendemening.

Ansökan ska bestå av CV och personligt brev och i ansökan ska även enkäten ”Admin BOPS” (PDF) bifogas.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75  STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansök via e-post