Teknikspecialist, Stockholm

Polismyndigheten söker Teknikspecialist till Radio-gruppen

Organisation

IT-avdelningen

Kommun

Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

14 september 2022

Ansök senast

24 oktober 2022

Referensnummer

A515.059/2022

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bygger inga virtuella världar eller pokerbord – det vi utvecklar är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Som anställd på Polisens IT-avdelning är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden.

Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens IT-avdelning har ca 1000 medarbetare och ansvarar för all IT som används av myndighetens ca 34 000 medarbetare. Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt.


Arbetsbeskrivning:

Som Teknikspecialist på Polismyndighetens Rakelprodukter arbetar du huvudsakligen med:

           -Konfiguration av Rakelmobiler

             -Utveckling och underhåll av köpta system

           -Att ha kontakt med interna och externa leverantörer

       -Utarbetning av krav och testfall samt bistå vid tester av Rakelprodukter

Arbetsbeskrivning

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av att arbeta med:

          -Kunskaper i radioteknik

         -Erfarenhet av Polismyndighetens Rakelprodukter

         -Erfarenhet av lednings och kommunikationssystem

          -Goda kunskaper i MS Office


Personliga egenskaper:

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en egen drivkraft och är orädd att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du kan samarbeta och att du kan hantera tempoväxlingar då omprioriteringar är vanliga. Du ska vara prestigelös och ha god problemlösningsförmåga. Du bör även vara strukturerad, pedagogisk och ha god förmåga att arbeta både enskilt och i grupp.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

          -Tidigare erfarenhet av konfigurering av tetra terminaler

          -Kunskap om Rakels infrastruktur och funktioner

          -God förmåga att upprätta och underhålla dokumentation

          -Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Kontaktpersoner

 Vill du veta mer?  Välkommen att kontakta Rekryterande chef, Lars Gustafsson, 010 5640062 eller kontakta berörd HR-konsult Pamela Vongaribo, pamela.vongaribo@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare

Saco-S: Andreas Johansson, tfn 0730-841301
Polisförbundet: Sofia Ask, tel. 010 563 87 10
ST: Johan Gertz, tel. 010-56 770 92
Seko Polisen: Karna Tillheden, tel. 010 561 66 27

Övrig information

Anställningen:

Arbetsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Flex

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 24 oktober 2022! Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format.

Skicka din ansökan via e-post till jobb.na@polisen.se eller till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75, Stockholm.
Märk din ansökan med dnr A515.059/2022 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens ref.nr: A515.059/2022 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75  STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

 

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering

 

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

 

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

 

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

 
#LI-Hybrid