Sök
Stäng Meny

Testare till IT avdelningen

Organisation

It-avdelningen

Kommun

Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

20 november 2023

Ansök senast

07 december 2023

Referensnummer

A663.447/2023

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Gruppen identitetshandlingar är ett nytt utvecklingsteam som är under uppbyggnad där vi bygger för framtiden inom ID-handlingsområdet, och naturligtvis tar vi även höjd för den digitala utvecklingen inom området. Gruppen kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av de IT-system som bland annat behövs för ansökan och utfärdande av identitetshandlingar samt bidra med sin spetskompetens inom området i olika sammanhang.

Gruppen kommer att bestå av ca 10 personer som sitter i kontorsmiljöer centralt på Kungsholmen. Dina kolleger kommer att bestå av uppdragsledare, kravanalytiker, UX-designer, systemutvecklare, testledare och teknikspecialist.

Arbetsbeskrivning

Vi står inför en spännande och händelserik tid med mycket nyutveckling framför oss. Hos oss på Identitetshandlingar arbetar du i en agil miljö där arbetsklimatet genomsyras av högt engagemang och driv där vi hjälper varandra och tar ett gemensamt ansvar för att lyckas med våra leveranser. Detta innebär att ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma i takt med att verksamhetsområdet utvecklas.

Som testare arbetar du med:

  • Test i ett agilt utvecklingsteam där det arbetas med flera utvecklingsprojekt parallellt och utveckling i en integrerad systemmiljö
  • Aktuella systems uppbyggnad samt att följa strategi och plan för testning
  • Utföra såväl manuella som automatiska tester
  • Bygga upp tester på olika nivåer för Continuous Integration
  • Driva och ansvara för tilldelade uppgifter
  • Agilt nära samarbete med uppdragsledare och systemutvecklare.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning inom IT, eller examen från relevant YH-utbildning med inriktning mot mjukvarutestning alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet som Polismyndigheten kan bedöma som likvärdig
  • Minst 2 års aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av mjukvarutestning
  • Behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift

Anställningen kräver svenskt medborgarskap

Det är även meriterande om du har:

  • Relevant erfarenhet av att arbeta agilt.

Personliga egenskaper

Vi ser att vår nya testare är en person som har ett stort driv och engagemang för uppgiften och vill bidra till verksamheten. Du har förmåga att anpassa din kommunikation beroende på vem som är mottagare, har lätt att förmedla uppdragets budskap och är en god lyssnare. Du drivs av att arbeta mot målet, tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Utöver detta trivs du att arbeta i team och har en mycket god förmåga till samarbete, delar gärna med dig av dina kunskaper och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: 010-563 48 67
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Mikaela Axelsson, mikaela.axelsson@polisen.se

Fackliga företrädare

Polisförbundet, Sofia Ask, tfn 010-563 87 10
SACO, nås via polisens växel 114 14
SEKO Polisen, Karna Tillheden, tfn 010-561 66 27
ST, Tom Johnson tfn: 076-947 00 30

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader/tidsbegränsad anställning (el annat).
Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: Flexibel arbetstid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Kravanalytiker

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast den 7e dec 2023. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A663.447/2023 i mailets ärendemening.

I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen, vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar. 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75  STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansök via e-post